Laatste update: 23 november 2021
Monique Ansems Projectmanagement
Gezin Ik ben 41 jaar en woon in Oosterhout (Noord-Brabant) samen met mijn vriend Bas. We hebben twee dochters Florien en Jasmijn. En een poes Snuffeltje. Hobby’s Ik hou van banenzwemmen en tuinieren. Ik vind het leuk om te koken en nieuwe recepten uit te proberen of te verbeteren. Ik probeer deze passie aan mijn kinderen door te geven door ze veel te laten helpen met koken.  Ik ben geen yoga type, maar ga als meditatie liever een laminaatvloer leggen of een zandbak in elkaar timmeren.  Op school ben ik klassemoeder / luizenmoeder. Kernpunten Mijn kernpunten zijn resultaatgericht, teambuilder, cijfermatig en enthousiast. Ik werk graag in een multidisciplinair team van professionals om samen een concreet resultaat op te leveren.  Door mijn geordende werkwijze gaat plannen, monitoren en rapporteren me goed af. Een goede, vertrouwde sfeer met collega’s vind ik belangrijk; dit ervaren ze door mijn open, integere en behulpzame houding. Persoonlijke ontwikkeling Gedurende mijn loopbaan heb ik deelgenomen aan tal van bijeenkomsten rondom organisatieontwikkeling en heb ik persoonlijke ontwikkelingstrajecen gevolgd bij o.a. Schouten & Nelissen en de Baak. Ook heb ik analyses losgelaten op wie ik ben en wat voor effect dat heeft op mijn (werk)omgeving. Enkele bekende daarvan zijn Myer Briggs en de Management Drives.
Laatste update: 23 november 2021
Monique Ansems Projectmanagement
Gezin Ik ben 41 jaar en woon in Oosterhout (Noord-Brabant) samen met mijn vriend Bas. We hebben twee dochters Florien en Jasmijn. En een poes Snuffeltje.
Hobby’s Ik hou van banenzwemmen en tuinieren. Ik vind het leuk om te koken en nieuwe recepten uit te proberen of te verbeteren. Ik probeer deze passie aan mijn kinderen door te geven door ze veel te laten helpen met koken. Ik ben geen yoga type, maar ga als meditatie liever een laminaatvloer leggen of een zandbak in elkaar timmeren. Op school ben ik klassemoeder / luizenmoeder.
Kernpunten Mijn kernpunten zijn resultaatgericht, teambuilder, cijfermatig en enthousiast. Ik werk graag in een multidisciplinair team van professionals om samen een concreet resultaat op te leveren.  Door mijn geordende werkwijze gaat plannen, monitoren en rapporteren me goed af.  Een goede, vertrouwde sfeer met collega’s vind ik belangrijk; dit ervaren ze door mijn open, integere en behulpzame houding. Persoonlijke ontwikkeling Gedurende mijn loopbaan heb ik deelgenomen aan tal van bijeenkomsten rondom organisatieontwikkeling en heb ik persoonlijke ontwikkelingstrajecten gevolgd bij o.a. Schouten & Nelissen en de Baak. Ook heb ik analyses losgelaten op wie ik ben en wat voor effect dat heeft op mijn (werk)omgeving. Enkele bekende daarvan zijn Myer Briggs en de Management Drives.