Laatste update 21 februari 2022
Monique Ansems Projectmanagement
Gezin Ik ben 42 jaar en woon in Oosterhout (Noord-Brabant) samen met mijn vriend Bas. We hebben twee dochters Florien en Jasmijn. En een poes Snuffeltje. Hobby’s Ik hou van zwemmen en tuinieren. Ik vind het leuk om te koken en nieuwe recepten uit te proberen of te verbeteren. Ik probeer deze passie aan mijn kinderen door te geven door ze veel te laten helpen met koken.  Ik ben geen yoga type, maar ga als meditatie liever een laminaatvloer leggen of een zandbak in elkaar timmeren.  Met mijn Padi Rescue Diver brevet heb ik op hele mooie plekken in de wereld gedoken. Wat dichter bij huis varen we in de zomer door de Biesbosch (Klein Vaarbewijs 2). Kernpunten Ik ben resultaatgericht, enthousiast, cijfermatig, teambuilder, analytisch, communicatief.  Ik werk graag in een multidisciplinair team van professionals om samen een concreet resultaat op te leveren. Door mijn geordende werkwijze gaat plannen, monitoren en rapporteren me goed af en voel ik me thuis in een grote organisatie waar Project-Portfolio Management (PPM) en Project Management Office (PMO) goed zijn (of worden) opgezet. Een goede, vertrouwde sfeer met collega’s vind ik belangrijk; dit ervaren ze door mijn open, integere en behulpzame houding.
Persoonlijke ontwikkeling Gedurende mijn loopbaan heb ik persoonlijke ontwikkelingstrajecen gevolgd bij o.a. Schouten & Nelissen en de Baak. Analyses als Myer Briggs en Management Drives hebben me inzicht gegeven in mezelf en mijn werkwijze. Ik heb ook meermaals deelgenomen aan bijeenkomsten rondom organisatieontwikkeling.
Laatste update: 21 februari 2022
Monique Ansems Projectmanagement
Gezin Ik ben 42 jaar en woon in Oosterhout (Noord-Brabant) samen met mijn vriend Bas. We hebben twee dochters Florien en Jasmijn. En een poes Snuffeltje. Hobby’s Ik hou van banenzwemmen en tuinieren. Ik vind het leuk om te koken en nieuwe recepten uit te proberen of te verbeteren. Ik probeer deze passie aan mijn kinderen door te geven door ze veel te laten helpen met koken.  Ik ben geen yoga type, maar ga als meditatie liever een laminaatvloer leggen of een zandbak in elkaar timmeren.  Met mijn Padi Rescue Diver brevet heb ik op hele mooie plekken in de wereld gedoken. Wat dichter bij huis varen we in de zomer door de Biesbosch (Klein Vaarbewijs 2). Kernpunten Ik ben resultaatgericht, enthousiast, cijfermatig, teambuilder, analytisch, communicatief.  Ik werk graag in een multidisciplinair team van professionals om samen een concreet resultaat op te leveren. Door mijn geordende werkwijze gaat plannen, monitoren en rapporteren me goed af en voel ik me thuis in een grote organisatie waar Project-Portfolio Management (PPM) en Project Management Office (PMO) goed zijn (of worden) opgezet. Een goede, vertrouwde sfeer met collega’s vind ik belangrijk; dit ervaren ze door mijn open, integere en behulpzame houding. Persoonlijke ontwikkeling Gedurende mijn loopbaan heb ik persoonlijke ontwikkelingstrajecen gevolgd bij o.a. Schouten & Nelissen en de Baak. Analyses als Myer Briggs en Management Drives hebben me inzicht gegeven in mezelf en mijn werkwijze. Ik heb ook meermaals deelgenomen aan bijeenkomsten rondom organisatieontwikkeling.